söndag 14 oktober 2007

Cleveland

På vägen till Cleveland tog jag en omväg genom Cuyahoga valley national park vilket var mycket vackert med mycket orörd skog, kanaler och vattenfall.

När jag lämnade Akron var det 6 grader och molnigt. När jag kom fram till Cleveland var det blå himmel och 15 grader. Jag började med att gå runt lite i staden och över 70% av människorna hade Cleveland Browns kläder på sig. För 2 år sen var jag i Atlanta på NFL football och där var det inte alls samma stämning som i Cleveland. Trots att Cleveland är ett bottenlag handlade allt i staden om football nästan som inför en college match.

På Cleveland Browns stadium så var det väldigt branta läktare så man såg bra trots att jag satt högt upp. Det var 73 198 åskådare på matchen och det stämmer som jag läste på en t-shirt "Cleveland is a drinking town with a football problem".

Det var en bra offensiv match där Cleveland Browns besegrade Miami Dolphins med 41-31. Jag satt på sol sidan så trots att jag bara hade t-shirt på mig var det väldigt varmt och jag blev som vanligt knallröd särskilt på högersidan.

Posted by Picasa

1 kommentar:

RoseMarie sa...

Opps vad högt!!! Tur att Nettan och jag slapp klättra upp där. Bättre så här på andra sidan skärmen.

Tog bort kommentar eftersom den hamnade på fel datum. Kör försiktigt!