lördag 3 november 2007

#1

Resans bästa match var:

Lör 20/10 College Football Ohio state Michigan state
Ohio stadium kallas för "the horseshoe" eftersom den är formad som en hästsko. Den byggdes 1922 och tar 102 329 åskådare men det är oftast mer folk på matcherna eftersom man räknar in allt folk som är i stadion. På denna matchen var det fullsatt 105 287.

Till sådana här matcher släpps inga biljetter till allmänheten utan alla biljetter går till studenterna och de med säsongsbiljett. Detta var min dyraste biljett och den kostade runt 1500 kr men det går att få biljetter billigare om man är beredd att vänta till strax innan matchen och köpa av någon som säljer biljetter utanför arenan.

Ohio state är väldigt bra i år. De är rankade #1 och fortfarande obesegrade.
Strax efter halvtid ledde Ohio state med 24-0 men ett par misstag senare hade Michigan state gjort 17 poäng och det var match igen. Ohio state kunde hålla undan och vinna med 24-17.

Som ni ser på rankingen så är favoritsporten College football. NFL är inte alls samma sak utan College football är överlägset ALLA sportevanemang om ser till allt runt matcherna.
Jag kom till området runt stadion ca 5 timmar innan matchstart och då var det över 1 000 husbilar och långt över 10 000 människor där.

Inga kommentarer: