fredag 28 december 2007

Dagens matcher

Två roliga matcher idag. Först Sverige - Danmark i JVM klockan 18:00 på SVT24. Sverige ska bara vinna denna match men Danmarks första femma är vass. Backen Philip Larsen har spelat 13 matcher i elitserien för Frölunda och 17 matcher för Borås i allsvenskan i år.
Lars Eller draftades som #13 i somras, före bästa svensk. I år var han skadad i början av säsongen och har fått börja i Borås men kommer nog snart få chansen i Frölunda.
Mikkel Bödker lämnade Frölunda för spel i kanadensisk juniorhockey i år och har gjort succé där och kommer nog draftas i första rundan i år.

Men efter dessa spelare finns inte mycket. Linköping har med tre spelare men ingen av dem är bra Nicholas och Alexander Jensen spelar som bäst i 3:e eller 4:e kedjan i LHC J20. Vissa tycker att Oliver Lauridsen är bra och många trodde att han skulle bli draftad i somras. Det enda positiva jag har sett med honom är hans storlek, 196cm och 95kg. Han kan varken röra sig i bakåt eller sidled och balansen är komisk. Han tycker det är häftigt att slåss även om det skadar laget.
________________________________

Sedan startar HV71-Djurgården klockan 19:00 på C+. Det är långt ifrån en säker seger eftersom DIF är bra på bortaplan. Men der är skönt att Kenta överger det där med 3 centrar och 4 ytterforwards par. Jag har aldrig tyckt om det. Hoppas att Henrik Eriksson får spela mer än 4 minuter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du har inte sett många matcher med lauridsen antar jag.. jävla skitsnack att komma med

Bama sa...

Jag har sett alla matcher han har spelat i kinnarps med J18/J20 och de flesta J20 matcher mot HV i stångebro så det blir väl ca 10 matcher.