tisdag 18 december 2007

Kentas matchning

Nu såg jag inte hela matchen mot Brynäs utan missade andra perioden och början på tredje men jag blir mer och mer fundersam på Kentas matchning. Var han lika dålig i Timrå?

Eric Johansson gjorde kanske sin bästa period i HV i den första men när HV går ner på 3 femmor får han sitta på bänken. Jämtin såg pigg ut i början av matchen och gjorde en bra landslagsturnering. Han fick spela minst av forwards i de 3 första femmorna

Davidsson spelar 23:54 minuter och gör ett misstag som leder till kvitteringen. Davidsson gör inte sådana misstag och spelar -3 om han är hyfsat pigg. Kaupilla såg ut att bli skadad i sudden, då kanske Davidsson får spela 30 minuter på torsdag.

Ikväll var det ett lag till som spelade sin första center 24 minuter, Riku Haul i Timrå. Timrå tappade en 4-1 ledning i sista perioden och förlorade i sudden.

Thörnberg har varit sliten i en månad ändå startar han i sudden. Första femman har inte fungerat på ett tag nu.

Nu är det inget att deppa över 3 förluster och det är ingen kris som det låter på många.