torsdag 17 januari 2008

Perfekt timing när Lindtröm kommer hem

HV71 saknar 9 spelare till matchen mot Linköping ikväll men förutom 6 juniorer får HV också ett nyförvärv. Johan Lindström från Taberg kommer hem till HV71 från Mora. I ultradefensiva Mora passade han inte alls in och gjorde bara 1 mål på 32 matcher. Precis som "justus" skrev så behöver han en bra omgivning för att producera men oavsett vem han spelar med passar han bättre i HV´s offensiva och fartfyllda spelstil. Jag hoppas han får spela med Hrdina och Jämtin i andra kedjan när alla är tillbaka.

Mattias Tedenby, Henrik Eriksson och Lukas Eriksson spelar ikväll igen men det kommer också in 2 nya juniorer. Joakim Hillding och David Ullström har suttit på bänken i elitserien men ikväll gör de sin riktiga debut. Hoppas de får spela minst 4-5 minuter så de får känna på tempot och jag hoppas Kenta utnyttjar Lukas Eriksson i boxplay. Lukas Eriksson är väldigt lik Mattias Remstam i spelstil och precis som Remstam är han otroligt bra i boxplay.
Joakim Hillding är en spelskicklig center som i vinter har varit utlånad till Stjernen i norska högstaligan.
David Ullström är ganska lik Jagr i spelstil. Han kan se väldigt loj ut men när han sätter fart är han väldigt stark, snabb och har bra teknik.

7 kommentarer:

Anonym sa...

KOmmer bli intressant att se hur de nya juniorer kommer att klara sig. Hoppas som sagt även de får spela mycket. Matchen känns dock svår men man kan alltid hopppas!!

justus sa...

Tveksam om Kenta har så bra koll så han vet om Lukas boxplay- egenskaper. Håller helt med, i boxplay är han åtminstone på juniornivå helt outstanding.

Att jämför Ulström med Jagr var inte dåligt, helt klart är han duktig. Vi får se hur de går om ett par år, har han rätt psyke??

HV-Kalle sa...

Du som kan mer hockey än jag, vad säger du om domarinsatsen?

Bama sa...

Henrik Eriksson spelar i boxplay och inte Lukas. Det borde de ha bättre koll på.

Ullström är tyvärr lite av en humör spelare precis som Jagr.

hv-kalle: Jag är inte säker att jag kan mer om hockey än dig men HV får aldrig några billiga utvisningar till skillnad från motståndarna. Enda gången vi kan få billiga utv är vid kompensationsutv.

Micke Rosell sa...

go blogg du har.. men jag tror att du snokat lite i min blogg när jag skrivit att "ulla" är lik jagr va?:)

Bama sa...

Jag kan erkänna att jag har snott liknelsen. Jag läste den i ett inlägg på hockeymagasinet tror jag det var.

micke rosell sa...

hehe, ingen fara. han är ju lik på riktigt så det är ju inget man har patent på...
länkar din blogg i min när jag kommer hem från kneget sen!