torsdag 27 mars 2008

Laddade

Skönt att höra t.o.m. de lugnaste HV spelarna är laddade.
"Skönt att slå fantastiska timrå" sa Johan Davidsson med ironi i rösten efter matchen.

Lance Ward gjorde en mycket bra insats igår men David Petrasek är HV´s dominant bland backarna i slutspelet. Han har varit ojämn under säsongen men i slutspelet har han knappt gjort ett misstag och han spelar fult och tufft som han ska.

Äntligen börjar första kedjan komma igång, alla tre var riktigt bra igår. De gjorde inga mål i pp men de spelade bra i numerärt överläge särskilt i första perioden.

Det finns fortfarande ett par spelare som måste höja sig. Pasi Puistola har alldeles för många felpass och tar onödiga utvisningar. Björn Melin och Jari Kauppila är väldigt osynliga och måste höja sig ett par snäpp.

Per Mårts trodde att David Fredriksson skulle bli en landslagsspelare men jag trodde aldrig på honom. Han har överraskat väldigt positivt i slutspelet och kan bli intressant om han får vara skadefri.
_____________________

8 HV spelare i 3 juniorlandslag. Det ska bli intressant att se Team 19 med Christoffer Bengtsberg, Jimmy Andersson och David Ullström möta Storbrittaniens a-landslag.

Men det mest spännande är Team 18 som spelar U18 VM i Ryssland. Spelarna födda 90-91 är nog Sveriges bästa årgångar på många år så Sverige är en av favoriterna till guldet. Mattias Tedenby och André Petersson har spelat ihop i landslaget tidigare och gjort mycket poäng.

Inga kommentarer: