fredag 14 mars 2008

Segern räknas

Ingen bra match av HV71 men segern räknas ändå.

Första 7 minuterna på matchen var riktigt bra men sedan sänker HV tempot till Skellefteås nivå.
Andra perioden är det de mindre namnkunniga spelarna som är bra. Tredje och fjärde kedjan jobbar och skapar chanser medan de två första kedjorna är osynliga.
I tredje perioden toppar kenta men som vanligt inte med de hetaste spelarna.

Liv var stabil som vanligt.
Thörnberg är på rätt väg och Voutilainen är inte bara målskytt, han jobbar hårt också.
Lindström, Jonas Johansson och Falk var riktigt bra.
Åkerman och Davidsson spelar alldeles för svårt och Pelle, som vanligtvis är slutspelskungen, gick inte att känna igen.
En ganska svag insats av backarna överlag men Petrasek var godkänd. Saknade Ward och Halvardsson.

Hoppas Lärking läser regelboken idag. Skellefteås självmål som borde ha betytt 2-0 skulle ha godkänts.
Ledin blev matchenslirare efter att ha snubblat in ett mål (snyggt framspelad av Thörnberg). Myten lever.

Vem har kommit på idén att starta matcherna 19:30? Jag var hemma från matchen 22:30 och som vanligt gick det inte somna direkt. Jag har aldrig varit så trött som när klockan ringde vid 4:50 och nu ska jag sova en stund.