måndag 31 mars 2008

Stabil seger

En riktigt bra första period och säker andra period med bra kontringar. Sedan blir HV71 lite passiva men spelade trots det stabilt.

Stefan Liv är slutspelets bästa målvakt och backarna har spelat ett bättre försvarsspel. Idag slarvade Ward lite men då klev istället Grillfors fram och gjorde sin bästa match i HV tröjan. Luoma var seg idag, det såg inte ut som hade återhämtat sig riktigt efter gårdagens match. Åkerman behöver nog Puistola bredvid sig som är snabbare än Luoma.

I kvartsfinalserien var jag orolig för första kedjan men de har blivit bättre och bättre för varje match och är nu i toppform vid helt rätt tillfälle.

I Fredriksson-Kauppila-Melin har HV71 nu hittat sin tredje kedja. Fredriksson är slutspelets positiva överrakning. Bra också att byta ut Fredriksson mot Falk, som är otroligt bra defensivt, när man ska hålla ledningen i sista perioden.

Jag hatar när Hrdina är loj i egen zon.

Kom igen nu och avgör på torsdag, nerverna klarar inte av en 7:e avgörande match.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Göta Petter!

Vad du håller igång! Kvar på Dila eller? Am fotboll som gäller fortfarande?

henrik aka hsr @ #Noneed
(kvar i KD)

:D

Bama sa...

Det heter inte Dila längre men jag är kvar där. Am fotbolls klubben är nedlagd i jkpg men jag åker till USA och kollar så ofta jag har råd.

Missa inte #hv71 så du minns var du kommer ifrån. Är du kvar i Karlstad?

Anonym sa...

Gött att mobba värmlänningarna nu när FBK åkte ut. Ahh *nöjd*! Japp är kvar här minsann! Är väl i JKPG 1 gång om året. Håller på mycket med foto/film/web/tryck-typ :)

Vad heter Dila nu då? Några av dom gamla som är kvar? Böna, Bertil osv? Du skulle ju jobba som hockykommentator på heltid ju! Det är ju mer din grej :P

Bama sa...

Du sitter alltstå och spelar CS hela dagarna ;)

Dila är uppköpta av Aditro och Bertil, Böna och bröderna H jobbar kvar.