fredag 11 april 2008

Vann vi?

När jag såg pucken gå in i sudden vågade jag inte tro det. Jag väntade på att domaren skulle dömma bort det för spelare i målgården eller något.

Helt fantastiskt att det är Hrdina och Luoma som får göra målet också. Hrdinas kedja har inte producerat på länge och Luoma har varit slutspelets sämsta spelare. Detta kan vara vändningen för dessa spelare.

Weinhandle var totalt osynlig och slängde sig mest. Linköpings backar börjar bli slitna och om Melichar är skadad ser det tunnt ut på backsidan. Stana har varit osäker hela finalserien men har räddats av ett försvar som Lasse Falk skulle varit stolt över men idag kom verkligheten ifatt honom.

Davidsson gör en jättematch och Liv gör ett par matchavgörande räddningar. Melin gör årets bästa match och förhoppningsvis får han fortsätta i andra kedjan. Lance Ward är otroligt bra och har bäst +/- statistik i HV71 och Åkerman spelar t.o.m. bra försvarsspel. Falk är nästan alltid felfri.

Saknar forfarande lite fysiskt spel från vissa spelare framförallt Thörnberg och Fredriksson. Fredriksson som körde över timrå har tappat lite i finalserien. Kanske inte konstigt efter den långa skadefrånvaron.

Nu är det helt jämnt och jag kan i helgen njuta av att vi iallafall får två hemmamatcher till.

Inga kommentarer: