onsdag 14 maj 2008

Juniortrupperna

Jag har haft lite mycket att göra så jag har inte ens kommenterat J18/J20 trupperna som har kommit.

I J18 truppen är 10 av 20 spelare nya. Många duktiga backar från U16 laget och det ska bli spännande att följa nyförvärven. Philip Sjöbring som är uttalad första målvakt måste lyckas för att J18 laget ska kunna gå långt. När de 7 spelarna som är med i J20 truppen spelar med J18 kan de gå långt i sm slutspelet.

J20 truppen har blivit av med de två första femmorna och det är omöjligt att säga hur bra de är. Robin Karlsson och Jimmy Andersson har utbildningskontrakt och kommer troligtvis bli utlånade så småningom. Viktigt att Robin Karlsson håller sig frisk, annars tycker jag backsidan ser bättre ut i år. Saknar kanske defensiva, tuffa backar men de är otroligt spelskickliga.
Bland forwards måste några nya spelare kliva fram. André Petersson måste fortsätta som han avslutade förra säsongen. En ny Thörnberg är påväg uppåt i klubben. Jesper Thörnberg är ny från J18 laget.

Lägg märke till att David Ullström saknas i J20 truppen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den nye Hjalmarsson saknas också.
Hur bra är Pelle Karlsson? Är han i klass med brosan?

Bama sa...

Hjalmarsson har inte skrivit på än så det är inte 100% klart.

Jag har aldrig sett Pelle Karlsson men eftersom han går dirikt in i J20 truppen måste han vara bra. Han verkar inte vara samma backrup som sin bror. Erik är en liten offensiv back. Pelle är en stor defensiv back.