fredag 23 maj 2008

Vikten av Lance Ward

Jag kommer att sakna Lance Ward.

Jag såg just 4:e finalmatchen mot Linköping igen. Med under minuten kvar, HV71 har vunnit matchen med 5-1 och Linköpings 4:e kedja ska sätta sig i respekt inför nästa finalmatch. Kim Staal försöker starta slagsmål med Grillfors, då sätter Ward högsta fart och ställer sig 10cm från Staal som lugnar ner sig direkt. Staal försöker starta ett nytt slagsmål efter slutsignalen men Ward är där direkt så det lugnar ner sig direkt.

Roligt att följa Tomas Andersson i slutminuten. På tekningarna står han inte på huvuddomarens normala position utan han står precis bakom Ward.

Hoppas Halvardsson och Torp kan ta Lance Wards roll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känns som att Hv kommer att tappa mycket nu när Ward försvinner. Visst, han var inte precis jätte bra med puck men, hans styrka låg helt enkelt att spela fysiskt och sätta sig i respekt i alla andra spelare i hela elitserien. Hoppas som du säger att Torp och Halvardsson kan försöka ta över den rollen. Inte helt omöjligt att Angell spelar på den rollen också..

Tror du att Hv har värvat färdigt, eller hoppsa du bara på det?

Tänker inte på om Ledin, Thörnberg med flera försvinner.. Utan som laget ser ut nu

Bama sa...

Om ingen mer spelare försvinner tror och hoppas jag att vi har värvat klart.

Jag vet inget men tidigare år har truppen varit klar strax efter VM. Fansen har alltid gnällt över att vi har värvat för dåligt och de vill alltid ha en back och en forward till.

Sen kan det komma senare värvningar när spelarna vet om de platsar i NHL.