onsdag 11 juni 2008

Mesar

I slutet av första perioden mellan Portugal och Tjeckien låg Ronaldo och 2 andra mesar och vred sig i smärta. 10 sekunder senare var alla 3 klara för spel trots att de såg döende ut bara några sekunder tidigare.

Vilka mesar fjollbollsspelare är.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig,

De skule inte ens våga gå i närkamp mot Johan Davidsson om de haft skridksor på isg än värre skita på sig då de möter Lance Ward=))

Anonym sa...

En sak som retar mig är att fotbollspelare verkar överlag vara så sanlöst dåligt tränade. Har någon sett en fotbollträning i högt tempo??

I fotboll kallas det för träning att i knapp styrfart jogga i vårruset tempo runt planen i 2 varv.
Se bara på Sydkorea i VM-02, helt plötsligt var det ett lag som hade tränat för att spring i 90 minuter, vilken otrevlig överraskning det blev för många lag.

Bama sa...

När jag var 15 spelade jag både fotboll och ishockey. Jag hade mer hockeyträningar än fotbollsträningar på sommaren.

Anonym sa...

Herregud.. :D Nu får ni faktiskt lugna ner er.. Att jämföra sommarträningarna i fotboll och ishockey är ju bara jäkligt dumt. Okej, du har en erfarenhet från du var 15 år gammal, då tränade man inte mycket men, på sommaren håller man mest bara igång i fotbollen. Dels för att undvika skador och att det spelas minst en match i veckan. Du kan ju inte precis säga att i hockeyn kör dom med hårdträning mitt i säsongen? Ta och kör ett fyspass på vintern med fotbollen så får du nog en annan uppfattning. Tyvärr kan ni inte så mycket om fotboll, skulle säkert bli en rolig diskussion annars. Sedan tror jag att en spelare som Roy Keane(som tyvärr har slutat) skulle förmodligen knäcka Davidsson på alla sätt i en match..

Anonym sa...

Varför ser du skiten om det är dåligt???

Bama sa...

Jag är väldigt sportintresserad och jag brukar ha EM på i bakgrunden när jag sitter framför datorn.

Fotboll spelades på 80-talet i England, då satt jag bänkad framför tv´n varje lördag. Numera orkar jag max se 10 minuter innan jag får panik på allt fusk.

Anonym sa...

Skulle inte UEFA gå in i efterhand och kolla på filmningar. Vid varje frispark ser man spelare som om de håller på och dör. Tio sekunder senare är teaterspelet över.