torsdag 7 augusti 2008

7-1 förlust

Sverige förlorade mot Usa blå med hela 7-1. Jimmy Andersson var tillbaka i laget, jag vet inte varför han saknades i första matchen för Sverige verkar ha spelat med 11 forwards i båda matcherna.

Erik Karlsson Frölunda gjorde Sveriges tröstmål.

Trots stor förlusten finns det positiva saker. Landslagsledningen kanske äntligen förstår att Djurgårdens målvakt Mark Owuya är fruktansvärt överskattad vilket borde ge Christoffer Bengtsberg chansen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hellooo! ojojoj , att det är linköpings tur att vinna sm guldet denna säsong eller vad säga om första linan med surovy-hlinka-hlavac ?? hv darrar....

Bama sa...

Darrar vet jag inte. Hento och Fransson är inga väggar direkt men LHC har värvat mycket och bra och om de lyckas få alla diviga tjecker att spela för laget kan de gå långt.

Vad händer när Eriksson, Persson och Zackridsson inser att Lener gör som i Luleå och bara spelar sina tjeckiska kompisar i viktiga lägen?

Anonym sa...

De 2 tjeckerna är inte bättre än Weinhandl & Mårtensson, det är i och för sig herrar som är bra i grundserien. Men som oftast försvinner när det börjar gälla något.