lördag 16 augusti 2008

Troja-Södertälje 5-3

Troja började riktigt bra och SSK såg ointresserade(slitna?) ut i första perioden då Troja tog en rättvis 3-0 ledning.
Andra perioden var raka motsatsen då Troja såg ut att tröttna och drog på sig utvisningar och med 2 sek kvar av perioden kvitterade Södertälje.
Tredje perioden var jämn men Troja utnyttjade sina chanser.

Troja kommer att bli en otäck överraskning för många lag i J20 superelit södra i vinter, de kommer inte att gå vidare men de kan störa vilket lag som helst i enstaka matcher.
Men de måste förbättra försvarsspelet avsevärt fram till seriestarten. Backarna är för snälla framför mål(tills efter avblåsning) och man är alldeles för långt ifrån sina motståndare och hamnar hela tiden på efterkälken.

Södertälje såg sega ut från början men spelade upp sig. Ett jämnt lag utan några riktiga styrkor eller svagheter med bara Daniel Despotovic som sticker ut men han vill som vanligt göra för mycket själv. Kan kanske vara med och nosa på en slutspelsplats.

Jag har inte bestämmt mig om det blir någon Ljungby resa imorgon, men jag har semester en vecka till så det blir flera J20 och a-lags träningar nästa vecka.