lördag 29 november 2008

4 poäng

A-laget besegrade Djurgården med 5-1. Viktigt att Thörnberg och Jukka fick göra mål.

J20 åkte upp till Linköping och saknade 3 forwards, 2 av dem landslagsmän, och i första perioden fick Emil Karlsson kliva av pga skada. Linköping å andra sidan kunde ha med sina a-lags juniorer.
Det gör det extra stark av HV71 J20 att ta 1 poäng mot LHC borta. En annan viktig fakta är att HV inte har tagit poäng i Linköping på 3 år.
En laginsats där alla offrade sig i försvarsspelet.
Tobias Ternelius är lite av en personlig favorit. Det smäller alltid när #6 är på isen.

Tobias Jonsson är en annan back jag trodde mycket på inför säsongen. Det började inte så bra utan han var mestadels 7:e back men nu är han minst lika bra som landslagsmannen Adam Almqvist i match efter match.

Kristian Frisk (bilden)har också kommit igång efter en seg säsongsinledning. En stor, tuff center/forward.

J18 spelarna Fredrik Lövdahl och Jonathan Tholander imponerade. Tholander som gjorde sin första J20 match gjorde HV´s enda mål. Han är ruskigt snabb på skridskorna och smällde på ordentligt idag.





En stor domar miss idag. Precis när bilden tas så blåser domaren för osportsligt uppträdande på en LHC spelare. Precis när Jacob Karlsson spelar in pucken till en HV spelare i mitten.

Ännu en viktig match för J20 laget imorgon mot Troja som kommer att kunna ha med a-lags spelare. HV kommer att sakna minst 4 forwards imorgon. Jag får inte se hela matchen eftersom jag ska på släktens julmiddag. SUCK.

Inga kommentarer: