söndag 30 november 2008

Förlust mot troja

HV71 J20 förlorade mot troja med 3-1 och nu börjar vi närma oss slutet på grundserien. 4 matcher kvar och HV71 har 6 poäng ner till 5:an som är just troja.

Jag såg nästan 2 perioder sedan åkte jag hem för att äta julmiddag med släktingar.

David Ullström(bilden) är överlägsen men han borde passa mer.

Adam Almqvist är otroligt kylig i powerplay.

Igår var jag i linköping och idag alltså i ljungby och det är väldigt stor skillnad på hockeyföräldrarna och hockeykunskapen bland publiken.

I linköping fick man höra många roliga regeltolkningar och föräldrar som skrek/svor på domaren och de "fula" HV spelarna.

I ljungby är det en väldigt blandad publik och varenda liten tjej kan de flesta regler. Föräldrarna lever sig in i matchen men skriker mest positivt till de egna spelarna.

Att hitta till cloetta center är enkelt. Åk bara E4:an norrut och sväng av när det luktar illa.

_____________________________

Jimmy Andersson gjorde sin andra match som Tedenby´s ersättare i oskarshamn och även om det inte gick bra för laget så måste Jimmy vara nöjd med sina 2 mål idag. Ännu en HV junior som lyckas när han får chansen av coachen.

Även Henrik Eriksson gjorde mål när hans Borås kvitterade till 4-4 med 2 minuter kvar.