söndag 2 november 2008

J18 utklassade Mariestad

Kanske inte roligt att se en match när man vinner med 14-4 men det är intressant att se hur spelarne beter sig i en sådan match.
Vilka spelar vill bara göra mål och leka sig igenom matchen och vilka spelare som gör sitt jobb och åker skridsko hemmåt även när man leder med 10-1.

Det fanns flera spelare av båda sorter men en som jag vill framhålla är John Gustavsson. Han är ny för säsongen från Troja och går nu på HV´s hockeygym. Han har fått prova på J20 spel och jag tror han är, efter Fredrik Lövdahl, den forward som får spela i J20 när de saknar spelare.
________________________

  • Junioren Oscar Möller gör succé i LA kings. Väldigt oväntat.
  • Roligt att hemvävda rögle går så bra i elitserien.
  • Malmö är på gång. Biljetterna till premiären i nya arena tog slut på 15 minuter idag. Malmö J20 brukar ha nästan uteslutande äldre juniorer men i år har de flera yngre talanger i sverigeeliten. Jag tycker Malmö behövs i eliten.
  • Tedenby passade till enda målet när Oskarshamn förlorade med 2-1. Lukas Eriksson gjorde comeback.
  • David Ullström spelade inte med Borås så troligtvis är han med mot Brynäs imorgon.
  • Martin Sevc är elitseriens sämsta "världsback". Han blev bortlurad 3 gånger igår och var gnällig som vanligt. Undrar vad han har i lön.
  • Hrdina ska åka till en dansk doktor för att undersöka ryggen enligt expressen.
  • Davidsson har tackat nej till landslaget pga skada och sjukdom.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det stämmer att Tedenby fick en assist poäng i matchen mot Sundsvall (var för övrigt var jag där och kollade) men mycket mer fick han inte ut. Gjorde enkla misstag. Däremot vill jag plusa för Lukas Ericsson som gjorde comeback idag, han såg riktigt het ut och hans kedjekamrater (där även Chris Nybeck ingick) skapade många fina chanser. Lukas är bra på att hålla i pucke men framförallt så smäller han på i närkamperna. Han satte in en sån jävla tackling på en Sundsavll spelare så han knappt visste vad han hette...

Bama sa...

Tack för rapporten.

Roligt för Lukas som är en av mina favoritspelare utanför HV71.