lördag 8 november 2008

Snart smäller det

Ganska mycket HV nyheter idag.
HV71.se går igenom skadeläget. Jag tycker det låter ganska positivt med både Hrdina och Halvardsson. Vi får nog inte se dem på 2 månader men HV kan få ett riktigt bra lag efter jul.

David Ullström´s skada i gårdagens team 20 match var värre än befarat och han blir borta några dagar. Väldigt tråkigt för Ullström som kan ha missat sin chans att ta en plats i JVM.

Mattias Tedenby gjorde 1 mål igår och idag mot ryssarna gjorde han 1+1. Även André Petersson gjorde mål idag och han avgjorde också matchen på straffar. Matchen slutade 4-3.

Många experter oroar sig för att Sverige har för få fysiska spelare. Det borde betyda att Torp har en plats i JVM eftersom han är enda spelaren som har fått beröm för sitt fysiska spel.

Martin Thörnberg leder tre kronors skytteliga överlägset efter 2 matcher med målet han gjorde i dagens match mot tjeckerna.
Hur kan BÅG med att gå ut i media och gnälla om att HV spelarna tackar nej och att han måste spela med bästa laget när han ändå inte matchar laget för seger.

Om en timme startar matchen med stort M. Alabama at LSU.
Det kommer vara mycket poliser runt Alabamas coach Nick Saban som blev mästare med LSU för 3 år sedan. Fansen var inte glada när han gick till rivalen Alabama.
Om Alabama vinner ikväll har de stor chans att vara obesegrade fram till SEC championship.

Inga kommentarer: