söndag 14 december 2008

Höstsäsongen J20

Efter en trevlig roadtrip till Huddinge och Södertälje är höstsäsongen över för HV71 J20.

HV71 kom 2:a 2 poäng efter Linköping men HV gjorde överlägset mest mål och släppte in minst mål i serien.
Nu har vi topp 8 serien att se fram emot där alla matcher är stentuffa och HV71 är långt ifrån favoriter.

Helgen har trots dagens förlust varit ganska positiv. HV71 spelade med 11 J18 spelare och de yngre spelarna visade framfötterna.
Kristian Frisk(91) går framåt för varje match efter en seg säsongsstart.
Jesper Thörnberg(91) kommer att bli bättre än sin bror och tillsammans med Jesper Fasth(91) bildar han seriens jobbigaste forwardspar.
Martin Olsson(91) hyllas på hockeymagasinet med all rätt.

Adam Almqvist(91) och Tobias Jonsson(91) är 2 ganska små backar som håller på att växa till sig. Allt annat har de. Tobias Jonsson(bilden) platsade inte när säsongen startade men denna helgen var han assisterande kapten.


Fredrik Lövdahl(92) har plockats upp till J20 efter att Jimmy Andersson lånades ut. En väldigt smart spelare med bra fysik.


Pontus Netterberg(92) gjorde 2 mål i helgen och är en riktig målskytt. Han saknar dock en hel del i defensiven.


Adam Falk(92) gjorde sina första J20 matcher i helgen och spelade enkelt och nästan felfritt. Sakanar lite fysiskt än.

Pelle Karlsson(92) är en stor och stabil back som borde spela lite enklare men han kan bli riktigt bra.Sen måste jag återigen hylla Ludvig Cleasson(90). Han är ALLTID rätt placerad. Idagens match slängde han sig och täckte skott som tog illa på foten. Han kunde knappt stå men han täckte ett skott till och fick ut pucken i mittzon, kryp ut i båset och kunde inte spela mer.
Undrar vad Jacob Karlsson sa till domaren? Jacob fick en tackling mot huvudet, alla spelare skrek men domaren tyckte inte det var något. Jacob pratade med domaren när han åkte till båset men det har han inget minne av. Märkte domaren inget eller brydde han sig inte?
En hälsning till John Hoffren med. Anders träffade Roooger Rönnberg och han hälsade.

Inga kommentarer: