fredag 30 januari 2009

Andersson vann

J20 hade en mörk kväll och fick storstryk mot Frölunda.

En annan match med HV spelare ikväll var Växjö-Troja. Bengtsberg mot Andersson.
Det slutade med en knapp seger för Andreas Anderssons Troja som vann med 3-2 efter straffar.
Båda målvakterna hade en bra kväll. Bengtsberg räddade 92,6% men släppte in en straff medan Andersson räddade 93,8% och räddade alla 3 straffar.

En annan intressant match ikväll var Malmö-Huddinge. Malmö har ett antal riktigt bra unga talanger och idag när de fick chansen så visade Mif hjärta för en gångs skull och kämpade till sig en 2-0 seger. 92:an Victor Öhman levererade direkt när han fick chansen i första femman, han spelade fram till 1-0 efter 27 sekunder.
Huddinge är inget topplag men det var malmös första hemmaseger sedan 16:e november och det är härligt att se spelarnas och fansens glädje efter matchen. Inga pengar - Bara hjärtan skrek publiken. Se mer på http://mrmadhawk.blogg.se/
In med mer juniorer så blir man en vinnare.
_________________________

Ursäkta om Åkerman inlägget blev lite otydligt men jag jobbade, skrev inlägget på mobilen och pratade i telefon samtidigt.
Ryktet sa att Åkerman blir klar innan transferstoppet och skulle spela i HV71 efter landslagsuppehållet men jag tror att denna förälder till en spelare har missförstått och att han skriver på under landslagsuppehållet för nästa säsong. På expressen idag står att Åkerman sitter på läktaren igen så man kan alltid hoppas.
__________________________

Andreas Falk spelar 2 år till i HV71. Jag kan knappt uttrycka hur glad jag är.
Johan Björk klar för HV71. Endel säger kanon värvning och andra mer tveksamma. Vi får se men han är bättre än LHC´s back som värvades idag. Det händer mycket ikväll.
___________________________

J18 möter Huddinge imorgon 14:oo. Missa inte det.

Inga kommentarer: