lördag 10 januari 2009

Juniorhockey

Idag började juniorhockey igen efter uppehållet och Brynäs visade vad alla redan visste, att lagen från norra serien är bättre än de från södra när de krossade LHC med 6-0.

HV71 J20 möter Luleå om en timme och HV´s lag är väldigt ungt. Målvakter, backar och centrar är ordinarie men man saknar bland forwards Jimmy Andersson, André Petersson, Fredrik Cedergren, Kristian Frisk och Tommy Lindholm som alla hade varit givna i de 3 första kedjorna.

Nu består de 3 första forwardsparen av 5 J18 spelare och en 90:a som har haft svårt att platsa tidigre och Luleå som är en av guldkandidaterna hade varit svåra även om HV hade haft ordinarie lag och sluppit ha tågresan till Luleå i benen.

Givetvis blir J18 lidande av detta imorgon när de möter Linköping i kinnarps arena 13:00 och det är en viktig match eftersom LHC är ett av lagen HV måste ha bakom sig för att ha chans till slutspel.

U16 möter kungälv på tisdag i sin jakt på sm-slutspel. Där är det utslagningmatcher som gäller och HV spelar hemma 19:30.

Inga kommentarer: