onsdag 18 februari 2009

Reprisen

Reprisen av Modo-HV71 går just nu på C+.

HV71 började riktigt bra, 2-0 och 8-1 i skott efter drygt 11 minuter men sedan är HV lite upp och ner resten av matchen.

HV71 spelar ibland fruktansvärt bra i boxplay för att sedan helt plötsligt gå bort sig och släppa in mål och framåt fick man väldigt enkla mål.

Beech och Thörnberg gör 2 mål var men jag är inte riktigt nöjd med dem ändå. Beech drar på sig 2 riktigt onödiga utvisningar och jag gillar fortfarande inte Thörnbergs sätt att spela även om han fortsätter att producera.

Även om Angell bara spelade 14 minuter så tycker jag det var en av hans bättre matcher, duttade inte så mycket med pucken och använde fysiken endel.
Grillfors såg lite ringrostig ut men han kommer nog tillbaka. Även Önerud såg lite seg ut och fick mycket stryk i första perioden men sedan kom han in i det mer och mer.
Andreas Andersson är fortfarande bara en backup målvakt i elitserien, tar det han ska men inte mer.