lördag 28 februari 2009

Tung dag

En hyfsad första period sedan krigar HV71 ifatt i andra perioden sedan klappar de igenom i sista.

Vi skiter i sista perioden och fokuserar på den andra istället. HV71 viasade en härlig vilja och krigade sig tillbaka in i matchen trots många motgångar. Man klarade av 7 minuter i boxplay och reducerade till 3-2 i slutminuten.

Ledarna och spelarna diskuterrade egenom vad som hända och ikväll är det bara att glömma dagens match. Tidigt i sängs och ladda upp för morgondagens match.
Emil "Tarzan" Karlsson åkte på en hjärnskakning, som linje domaren fick påtala för domaren att det kanske var utvisning. Han fick 2 minuter medan Robin Karlsson fick 5+20 för en crosschecking. Brynässpelaren kom på fötter så fort speakern sa att det var matchstraff och vilade ett byte.

Kristian Frisk kommer att ta "tarzans" plats imorgon. Kristian var ju med J18 idag som slog Huddinge med 7-2 borta och J18 spelar i morgon i Södertälje.

Det blev inga bilder idag eftersom jag skötte statistiken.