onsdag 29 april 2009

Alla HV fans glada?

Ja alla HV71 fans utan jag och kanske en till jublar idag.
Ledin är en pådrivare och har en härlig inställning men någon bra hockeyspelare kommer han aldrig att bli.
Dålig skridskoåkning, dålig på att tacklas och noll kontroll på klubban. Hockeymässigt är han i klass med Johan Lindström.

Många HV fans gnäller på förlägningen med Johan Lindström men jag ändrade åsikt om "Liket" under förra säsongen. Han är en perfekt utfyllnadsspelare som kan göra det mesta hyfsat och han backcheckar hårdare än en spelare som Ledin.
Unga spelare som André Petersson ska inte vara 13:e forward eller spela 4 min/match. Där ska man använda Lindström.

Nu är det bara Tedenby och en back kvar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår inte hur du kan vara så emot ledin... Han hade en stor del till Hvs guld 2008. Finns inte många som kan ändra lagets inställning så bra under en match som han. Han driver alltid på för fullt, ger alltid allt och producerar dessutom.. Varför så emot honom?

Bama sa...

Per Ledin gjorde 2 mål de sista 20 matcherna av säsong så han var inte speciellt viktig i slutspelet.

Han är en pådrivare men han är ingen bra hockeyspelare.

Adam K sa...

Bama: I detta fall så tror jag Per LEdin är osvensk i sin spelstil. Menar skulle Johan Davidsson som är HV-ikon eller tex HV-junior gå och käfta med tex Tomas Sourovy i LHc i finalen?

Per Ledin var nyttig på det säätet tat han vågar kämfta med spelarna, den smutsiga jobiga arbetet som stjränrona inte klarar av utan ska få sina passninar. Per ledin arbetar ur lös apuckar bakom bur, framför bur gör Johan Davidsson det?

Dte krävs osvenska spelartyper för att vinna. Det behövs en osm har energi, viljan att prestar varje dag oavsett hur bra han är. Men ha rdt funnits nåt lag som haft ett helsvenskt lag som bvunnit SM? Inte tjafsat, inte har den som jobbar frma puckarna? Tror inte det.

alle sa...

Märkligt att hang jorde över 30 poäng senast om han är lika spelskicklig som Liket.

Förresten är han ju grym på tackla och jobbar stenhårt över hela planen, dessutom skapar han ytor för övriga spelare.

Erik sa...

Ledin är förmodligen en av de mes överskattade spelarna i Hv:s trupp på länge. Han lever väldigt mycket på hur han är som person. Ingen kan påstå att Per är speciellt bra med klubba och puck. Håller med om att han gör ett bra jobb utan puck i anfallszon. Han har inget skott, inget spelsinne och usel passningspelare. Grym kondis och bra skridskoåkning.

HUSKVARNA sa...

Du är ju dum i huvet, ledin tillhör bland dom bättre i Hv!