måndag 22 oktober 2007

Hockey i Colimbus

Columbus är ingen hockeystad. Nationwide arena tar 18 500 åskådare men idag var det bara 12 667. Det är en väldigt fin arena både in och utvändigt och sittplatserna känns som biosäten. Men det är absolut ingen stämning, enda gången man hör publiken är när de buar ibland.

Det roligaste med hockey i Columbus är alla tävlingar och jippon i pauserna. Den roligaste tävlingen var "so you think you can dance" i en paus i Ohio state matchen i fredags. 2 fulla och halvfeta fans som tävlade om vem som kunde dansa bäst.

Matchen då? Onsdagens NHL match i Pittsburgh var en av de bästa NHL matcher jag har sett men denna match var långtifrån rolig.

Markus Näslund blev matchens lirare men jag tyckte han bara såg långsam och gnällig ut. 3-1 målet han gjorde var matchens höjdpunkt och det räckte tydligen för att göra honom till matchens lirare.

Mycket om snacket innan matchen handlade om bröderna Sedin, de gjorde en hyfsad match utan att glänsa. Mattias Öhlund gjorde inte ett misstag, otroligt stabil defensivt. Alexander Edler syntes knappast förrän han drog på sig en utvisning i andra perioden då Columbus reducerade till 1-2. Annars gjorde han en godkänd insats.

I Columbus är Fredrik Modin skadad och som tur var slapp jag se den drygast spelaren som har spelat i Sverige, Fredrik Norrena som satt på bänken. Manny Malhotra som spelade i HV under lockout säsongen är ingen stjärna men han gör alltid sitt jobb.

Slutresultat Columbus - Vancouver 1-4. Noterbart är skottstatistiken i andra perioden som Columbus vann med 14-0!

Posted by Picasa

1 kommentar:

Anonym sa...

After I originally commented I seem to have clicked the
-Notify me when new comments are added- checkbox
and from now on each time a comment is added I receive
4 emails with the same comment. Is there a means you can remove me
from that service? Thanks a lot!
Here is my weblog :: insomnia treatment