torsdag 25 oktober 2007

Sarnia Sting

Sarnia Sting besegrade Plymouth Whalers med 3-2 i en jämn och tuff match. Steven Stamkos gjorde 1 assist medan AJ Jenks i Plymouth blev poänglös. Jenks tippas också att draftas i första rundan, båda är födda 90 och det syntes att båda har talang.

Det var bara ungefär 1000 personer på läktaren men de som var där var ganska högljudda. Jag hade räknat med betydligt mer folk men red wings spelade ju hemma idag så endel tittade nog på den matchen istället.

Trots att det var en juniormatch var det ändå minst 30 personer som jobbade med allt runt matchen. Parkeringsvakter, mat o souvenir försäljning och tävlingsledare mm.

I morgon måste jag noog shoppa lite presenter. Om någon har nått förslag på vad jag ska köpa så får ni gärna skriva vad ni vill ha.

På kvällen blir det OHL hockey i Kanada mellan Wiindsor och Niagara.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

JAG HAR HÖRT ATT DEN RIKTIGA JULTOMTEN BOR OVER THERE. OM DU SER HONOM SÅ TA MED HONOM HEM.
NÄDÅ..OM DET FINNS SMÅ STORLEKAR PÅ AMERIKANS FOTBOLLSTRÖJOR TILL BARNEN. ELLER NÅGON VÄSKA AV NÅGOT SLAG.(HANDVÄSKA ELLER BAG).BRATZ DOCKA TILL MOA ÄR JU OXÅ POPPIS.//NETTAN

Anonym sa...

Och vad vill mamma och pappa ha då.....undrar vi

RoseMarie sa...

Fredde, lite info till oss om din resa hem. Någon hämtar dig på Axamo. Man ändrar väl även tiden i Usa i helgen? Vad kul det har varit att följa dig på resan på detta sätt. Kram mamma