lördag 22 december 2007

En dag i Nässjö

Både U14 och U16 blev idag distriktmästare när U14 besegrade Växsjö Lakers med 5-1 och U16 slog hemmalaget Nässjö med 6-4.

U16 matchen var jämn i två perioder då Nässjö åkte mer skridsko och efter två perioder stod det 3-3. I tredje perioden började HV spelarna passa mer och åka skridsko. Då gjorde HV tre raka mål, två av dem av Jonathan Tholander innan Nässjö fastställde slutresultatet till 6-4.

Alla fyra Nässjö mål kom i powerplay när HV backarna lät motståndarna få stå framför HV´s målvakt. Annars finns det många bra backar i U16 laget. Linus Berg, Daniel Bertov, Adam Falk och Viktor Näslund har spelat med J18 laget och spelat bra där men Marcus Irani-Backman tycker jag var bästa back idag.
Framåt var Sebastian Strandberg och Jonathan Tholander bra.

Det man minns efter U16 finalen var Philip Brobakkens snygga assist till 2-2 målet och Jonathans Tholanders solomål.
Roligt med så mycket publik i Nässjö. Svårt att säga hur mycket folk det var men under U14 matchen hade Växsjö en hejaklack på drygt 100 personer och det var 300-500 personer som såg U16 matchen.