tisdag 8 januari 2008

HV vinner igen

HV besegrade Mora med 3-1 efter säkert spel. Mer folk framför mål och säkert defensivt nu saknas bara effektiviteten.

Jag tycker synd om Jonas Johansson. Han är bra i varenda match, jobbar, smäller på och visar fin teknik men får trots det fortsätta i fjärde kedjan. Jag tror han skulle producera betydligt bättre än Ledin, Jämtin och Eric Johansson om han bara fick chansen.

Ledin ja. Om han skulle avgöra 7:e finalen för HV skulle jag knappt jubla. Han är ingen riktig hockeyspelare. Väldigt dålig balans (trillar hela tiden), kan inte tacklas (armbågstackling hela tiden) och jobbar bara i anfallszon.
Trots det får han ingen kritik. Alla tycker han kämpar när han ligger nere i offensiva hörnen och kravlar. I dagens match mot Mora är 1-0 målet helt och hållet Ledins fel. Han markerar Pierre Johansson i början av mittzonen men när de börjar närma sig förssvarszonen släpper han honom några meter och glider mot pucken. Pierre Johansson blir fri och sätter 1-0.

Ward är kung.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du har roliga åsikter angående hv:s anfallare visst är JJ på uppåtgång men samtidigt har han ju inte direkt briljerat dessutom var en sån som E.Johansson bra idag och att gnälla på ledin är i min mening helt fel! Han retar upp all lag han möter och de tar upp deras energi men vad som sällan tas upp är att han är en grym hockeyspelare också dessutom producerar han!

Bama sa...

Eric Johansson är bra men jag har fortfarande aldrig sett honom tacklas.

Det skulle vara intressant att se vad JJ skulle producera om han fick spela 18 min/match tillsammans med Hrdina.

Anonym sa...

mm håller med om att JJ borde få chansen lite högre uppmen däremot är våra åsikter angående per ledin helt olika men så är det väl!