onsdag 9 januari 2008

Fel i pressmeddelande

HV´s pressmeddelande om Christoffer Bengtsberg igår var fel.

Han har fått a-lags kontrakt och inte utbildningskontrakt och han kommer inte att tillhöra J20 laget. Det gör att det blir ändå intressantare och se om han kan konkurrera ut någon av de etablerade målvakterna redan till nästa säsong. Han har redan spelat 7 seniormatcher i Div 1 med Skövde i år, han räddade då 93% och förde Skövde till allettan. Bara han inte får vara andramålvakt och få dåligt med speltid. Då är det bättre han spelar i allsvenskan.

2 kommentarer:

justus sa...

Vad är din åsikt i första hand angående Lukas E och Bengtsberg, de 2 spelarna som har lyckast riktigt bra när de har varit utlånade. Är det inte bättre för dom att fortsätta vara utlånade. Visst chansen för J20 i Topp8 minskar, men är det verkligen så viktigt att eventuellt vinna J-SM?

Bama sa...

Jag håller med, spelarnas utveckling är viktigare än J-SM guld. Frölunda har offrat många talanger för att vinna J-SM guld och nu när HV har fler och bättre talanger än på många år hoppas jag att man inte gör samma misstag.

Bengtsberg är född 89 och har ju fått a-lags kontrakt och kommer att spela senior hockey nästa år så han är det ingen panik med.
Jag tror att han är bättre än Liv om 2 år.

Lukas Eriksson gjorde mycket poäng när han kom till Oskarshamn men inte mycket på slutet. Nu är han ingen målskytt utan en grovjobbare med en härlig inställning. Nyligen så värvade Oskarhamn Jeff Gustavsson från Dalen så kanske han inte skulle få så mycket speltid.
Lukas är min favorit spelare men han saknar lite fart och kan nog behöva något år i allsvenskan.