torsdag 10 januari 2008

Utlånade juniorer hemplockade

De spelare är utlånade efter 31/1 måste stanna kvar resten av säsongen och därför plockar elitserieklubbarna hem många juniorer. HV har haft Joakim Hillding, Lukas Eriksson, Henrik Eriksson och Christoffer Bengtsberg utlånade men alla är tillbaka i HV nu. Jag hoppas att HV inte plockar hem dessa spelare för att förstärka J20 laget utan för att de fick för lite speltid i klubbarna de var utlånade till.

Hillding och Henrik Eriksson var utlånade fram till Jul för att täcka upp för skadade spelare.
Lukas Eriksson var utlånad till Oskarshamn men nu har Oskarshamn värvat Jeff Gustavsson från Dalen så kanske det skulle kanske inte bli så mycket speltid för Lukas.
Christoffer Bengtsberg gjorde succé i Skövde men Div 1 är ganska likt J20 Top8.

Även Frölunda plockar hem juniorer.
____________________________

Mattias Tedenby är rankad 3:a bland europeiska utespelare inför draften, bäst av svenskarna.

Nu är CSS ranking inte mycket att gå efter. T.ex. är David Ullström inte rankad bland de 180 spelarna som är med och Christoffer Bengtsberg är 8:a bland europeiska målvakter med 3 svenska målvakter framför sig.

André Petersson är rankad 59:a och Johan Linnander 156:a

2 kommentarer:

Anonym sa...

vet du om tedenby kommer spela något mer med a-laget eller var det bara tillfälligt? tycker han varit bra det lilla han ändå fått spela.

Bama sa...

Jag tror att det är i första hand spelarna med utbildningskontrakt som ska spela med a-laget. Alltså Henrik och Lukas Eriksson samt Joakim Hillding.