lördag 16 februari 2008

Dags för dagens match

Nu är det dags att åka till Kinnarps för dagens match. HV71 J20 mot Brynäs.

A-laget spelade visst också idag och förlorade med 3-0 mot Timrå. Bäst på plan var Anton Lander, Mattias Tedenby och David Ullström. Tedenby var enda HV spelare som skapade chanser och Ullström visar att han är en framtida elitseriespelare med sin styrka och spelsinne.

Även Voutilainen saknades i dagens match vilket gör att vi har en hel landslagsfemma borta. Timrå har också många spelare borta så vi kan inte skylla på det utan det är våra rutinerade spelare som inte tar tag i spelet. Åkerman, Puistola, Hrdina och Ledin glider bara runt och väntar på att första femman ska komma in och visa vägen.

Match igen på måndag, då är det bortamatch mot Brynäs som gäller och då vill jag se nya kedjor. Ledin och Jämtin ska absolut inte spela ihop. Eric Johansson ska inte spela alls.

Tillbaks till dagens huvudmatch. Många J18 spelare med idag och det gäller att få hål på Brynäs målvakt. Jacob Markström kommer slåss med Bengtsberg om JVM platserna och hittills i TOP 8 har han bara släppt in 2 mål/match. Frölunda förlorade mot Västers som HV möter imorgon så HV71 går upp i serieledning vid poäng i kväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det gick ju alldeles utmärkt bra mot brynäs ikväll. Imponerad av Henke Eriksson som går in och spelar både med a-laget och j20. Kan inte annat än hålla med och imponeras av Ullström, han växer för varje spelad a-lagsmatch.

Bovim gör även han det bättre och bättre och tycker nog han och Grillen spelade bäst av backparen ikväll.

Bama sa...

Konstigt nog såg Henrik Eriksson riktigt rapp ut i J20 matchen trots att han spelade med a-laget.