onsdag 12 mars 2008

Dagen efter

Alla skyller gårdagens förlust på Lance Ward. Patetiskt.

Ward var en av HV´s bättre spelare igår. Spelade stabilt bakåt, smällde på och spelade enkelt sarg ut. Precis som han ska spela. Utvisningen var onödig men tveksam.

Men man vinner inga(nästan) matchen om man bara gör ett mål!

Thörnberg var väldigt loj och Davidsson försökte göra Thörnberg jobb också.
Ledin och Hrdina missade öppet mål.
Eric Johansson gör inget.
Pelle och Petrasek som har varit väldigt bra ett tag nu men fick tryck mot sig hela tiden igår och hade svårt att hänga med.

Kenta spelar med samma lag trots att första kedjan inte fungerade för dagen. Fjärde kedjan spelade 4 minuter. Jag har gnällt på Kenta´s matchning hela säsongen och det är en av HV´s svagheter. Thörnberg och Eric Johansson kan vara hur dåliga som helst och får endå spela när HV går ner på 3 femmor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kvalificerat skitsnack. Spelar ingen roll om utvisning var tveksam, man tar inga onödiga utvisningar med 2 minuter kvar av matcher.

Bama sa...

Men tycker du Ward gjorde en dålig match om man bortser från utvisningen?

Tycker du Ledin ska vara nöjd med 1 assist?

Var Thörnberg´s och Davidsson´s insats godkänd?

Coachade Kenta laget?

Är 1 mål godkänt?

HV fansen utser en syndabock varje år som får skulden till varje förlust oavsett om de är bra eller dåliga. Tidigare syndabockar är bla Anders Eriksson och Vertala.

Nidek sa...

Jag håller med dig om allt, utom Ledin som jag tyckte var bra, även om han självklart borde satt chansen han fick. Så på sätt och vis är det lika 'rättvist' att skylla förlusten på han som på Ward.