tisdag 15 juli 2008

Joe DiPenta?

A-J Niemi´s ersättare heter Joe DiPenta som förra säsongen spelade 23 matcher med Anahiem. Jag har inte hört specillt mycket positivt om denna NHL reject och jag följer inte NHL så jättenoga så jag vet inget om honom.

En defensiv right back ska det vara iallafall och det för tankarna till Frölundas förra defensiva back de värvade från NHL, Tomi Pettinen som inte blev så långvarig i VF.

Frölundas försvar var svagt förra säsongen och de ser inte starkare ut nu. Ingen målvakt och A-J Niemi har försvunnit. Oscar Hedman in och Tuukka Mäntylä är frisk från start men ingen stor förstärkning som Färjestads klart förstärkta backuppsättning.
______________________________

Lite tips inför V64 på vaggeryd imorgon.

Lopp 2 8 Samolli är snabb ut och kan få spets från 8:e spår men tuffare motstånd nu. Jag känner tränaren så jag spelar med hjärtat.
Lopp 7 V64-2 1 Lass Formula är en skräll som har två lopp i kroppen efter lång vila, bra läge.
Lopp 8 V64-3 9 Wiss Pocahontas har mött hårt motstånd de två senaste loppen och med Åke Svanstedt från spår 8 med favoriten kan betyda hög fart från start.
Lopp 12 9 Greve Tillman är bästa hästen med bästa kusken och kan rädda kvällen i sista loppet. Samma tränare som Samolli men jag spelar allt jag har kvar på "greven" (om spelet har gått dåligt).

Förra tävlingsdagen på Vaggeryd gick riktigt bra och jag satte 6 av 8 lopp men innan det hade jag en förlustsvit på ungefär 2 år så ni kanske inte ska lita för mycket på tipsen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gick det för dig till slut? Jag gick 300 kr +, så jag är nöjd.

Bama sa...

Det gick som vanligt. Jag satte 2 vinnare men gick -800 sammanlagt. Hälften av det förlorade jag i sista loppet.

Anonym sa...

Hehe, man ska spela med hjärnan och inte med hjärtat. Greve Tillman var alldelles för mycket spelad för att vara värd ett bet på 4-500 kronor ;)

I sista loppet satt Florida Wind bättre som åtminstonde gav pengarna tillbaka och lite till med sin 2:a plats...

Bama sa...

Jag känner Anders Berglund som tränar Florida wind med så den hästen har jag också spelat bort massa pengar på.

Platsspel är för pensionärer och Ledinare(mesar), jag spelar bara vinnare. :)