lördag 23 augusti 2008

Oavgjort

André Petersson, Niklas Hjalmarsson Jacob Karlsson saknades samt att Jimmy Andersson bara spelade en period men HV fick ändå 3-3 mot Malmö.

Efter första perioden tänkte jag att HV kan nog bli ett topplag i år, de vårdade pucken och gjorde få misstag.
Efter matchen tror jag att J20 laget nog blir ett mittenlag som väntat.
En ganska tuff match men domaren lät spelarna spela för en gångs skull och blåste inte sönder matchen.
Inte många stjärnor i laget men Adam Almqvist´s passning till 1-1 målet är otrolig. När han håller i pucken på offensiv blå är han så otoligt lik Åkerman.
Spännande avslutning på matchen där Malmö fick en straff när klockan stod på 20:00 men Victor Alm räddade.

Jimmy Andersson kommer nog bara spela en period imorgon med men Niklas Hjalmarsson och Jacob Karlsson är tillbaka från Mariestad. Mariestad som förlorade mot div 1 laget Kungälv med 2-6. Niklas Hjalmarsson gjorde ett mål. Ett fans sa efter matchen att Bovim och HV spelarna var bland de bättre.

Lite längre spelarbetyg av de nya spelarna kommer efter morgondagens match.