fredag 15 augusti 2008

Troja

Nu är varken AIK eller det kanadensiska laget någon riktig värdemätare men de ser spännande ut, åtminstone offensivt. Defensivt ser troja sårbara ut och hamnar ofta på rygg och blir passiva. Backarna stöter alltid framåt istället för att backa hem, Särskilt på offensiv blå. Försvararna är tuffa efter avblåsningarna men under spelet är de snälla som lamm.

Om de kan använda detta laget i serien får motståndarna se upp med de snabba spelvändingarna och de giftiga och snabba avsluten, de går alltid rakt på mål. 91an Markus Nilsson imponerar med sin teknik och dragningarna när han skickade en AIK back till läktaren i en 1 mot 1 situation var härlig att se. Det är annars ett tunt lag med en bra första femma med framförallt Victor Fantenberg och Markus Bengtsson men de kommer för det mesta spela med a-laget.

Troja hade bra kontoll på matchen i två perioder och ledde med 2-0 men de tröttnade och efter två snabba mål i början av tredje var det oavgjort. Läktaren var i upprorstäming när domaren dömde bort ett troja mål som låg på mållinjen och studsade men jag satt bra och pucken var nog aldrig inne.
Matchen slutade 2-2 och det ska bli spännande att se dem mot bättre motståndare imorgon.

Inga kommentarer: