torsdag 25 september 2008

Se det positiva

När det går tungt får man leta efter det positiva.........vilket kanske inte är så mycket idag.

Angell gjorde sitt första mål i Norge idag.
Liv gjorde flera kvalificerade räddningar och var bra.
Jonas Johansson gjorde sitt jobb och var klart godkänd.
Ullström, Tedenby och Önerud skapar chanser och smäller på men är lite svaga i egen zon.
Det finns vinnare i HV71. HV71 J20 är obesegrade efter 4 matcher. 1:a oktober möter de LHC hemma. Innan det är det 2 bortamatcher i helgen.

Thörnberg symboliserar vad som är fel med HV i år. Förra säsongen jobbade han stenhårt och gick på mål. Nu är han en stjärna som ska ha puck hela tiden.

Ett annat problem är centrarna. Falk är ingen andra center. Han är ovärderlig som 3:e-4:e center och i boxplay men som playmaker duger han inte. Hagos är mer än lovligt seg.

I andra perioden satt jag och tänkte att Veli-Pekka är ganska bra men så åker han helt oförklarligt vilse i mittzon och Saik gör 0-1. Efter det gör han flera tveksamma ingripande.

Jag hoppas Torp inte är 100% annars förstår jag inte varför inte Kenta ger honom några byten i början av matchen så han kommer igång.

Jyri Marttinen är en ny hatspelare. Tål inte att bli tacklad och filmar. Thörnberg fick in en hård tackling som påminde om förra årets smäll, Jyri åkte fram till Thörnberg i HV´s bås och skällde ut honom. När han sedan skulle ge igen stannade Thörnberg och Jyri flög in i sargen i full fart. I slutsekunderna tålde han inte att planens minsta spelare tacklade ner honom utan han hoppade på Tedenby. Borde inte Skrbek bli avstängd efter att ha slagit på Tedenby från båset?

Inga kommentarer: