söndag 19 oktober 2008

Hoppas vi slipper Kenta snart

Innan jag skriver om dagen i Annapolis måste jag som vanligt gnälla på Kenta.

Idagens match plockar han hem David Ullström som har varit väldigt bra i Borås hela säsongen och hur mycket får han spela? Lite drygt 3 minuter och Simon Önerud som har varit en av HV bättre spelare får spela drygt 4 minuter.

Kenta satsar hellre på iskalla gamlingar än heta ungdomar. Han är helt enkelt för dålig coach för att vända en negativ trend. Han är duktig när allt flyter på men nu händer det ingenting. Han har bytt plats på Laine och Thörnberg 2 gånger men annars gör han inga ändringar för att få igång laget. Hoppas han inte har kontrakt nästa säsong med?
___________________________

Dagens match mellan Navy och Pittsburgh var kanske ingen höjdare. Pittsburgh tog ledningen direkt och Navy är inget lag som hämtar in någon större ledning. Tillslut vann Pittsburgh med 42-21.

Tyvärr hade jag på något sätt misslyckats med att ladda kameran och de enda kort jag tog var ett par med mobilen från stadion.

Staden Annapolis var en trevlig liten stad med gamla hus och mycket träd utmed gatorna. På matchen var det publikrekord för Navy med 39000 åskådare. Navy har mer åskådare när de möter Army men den matchen spelas alltid i någon av storstäderna Baltimore eller Philadelphia.
Militärskolorna Navy och Army dominerade collegefootbollen under 40-talet men numera är de på undrehalvan men trots det är det en speciell upplevelse att se en Navy match med allt patriotiskt som är runt omkring.

Inga kommentarer: