måndag 20 oktober 2008

Fed ex field

Fed ex field är den största arenan i NFL som tar 92 000 och jag vet inte hur mycket folk det var idag men det brukar vara fullsatt.

Det stod 0-0 i halvtid men hemmalaget Washington Redskins kunde tillslut vinna med 14-11 efter en spännande avslutning där Clevelands kicker missade ett fieldgoal i slutsekunderna.

Kung på planen var Linebackern och förre Buffalo Bills spelaren London Fletcher som gjorde en jättematch i Redskins försvar som vanligt.
En riktigt bra match för att vara NFL även om anfallsspelet inte var det bästa berodde det mycket på bra försvarsspel.

Det är betydligt dyrare att gå på NFL jämfört med collegefootball. Biljetterna är likvärdiga eller dyrare i collegefootball men allt runtomkring är svindyrt på NFL.
Parkering kostade $40 och då får man åka buss till arenan för parkeringen är 2km därifrån. En Cola med mestadels is och kyckling med pommes frites kostade $18.
När jag var på Navy matchen i lördags var det riktigt kallt eftersom min sittplats var i skuggan och det blåste endel så jag köpte föruton det vanliga t-shirt och keps även en mössa och en tröja för sammanlagt $120. Samma saker från redskins hade kostat nästan $180.

Imorgon fortsätter resan mot Philadelphia med paus i bl.a. Gettysburg.

Inga kommentarer: