lördag 22 november 2008

En härlig lördag

HV71 J20 besegrade Frölunda med 6-1. Att vinna med 6-1 borta mot frölunda är en fantastisk insats och tränaren Anders Olsson var lyrisk efter matchen. Det är särskilt 91:orna Adam Almqvist, Tobias Jonsson, Jesper Thörnberg, Jesper Fasth och Martin Olsson som imponerar. Om de kan spela i J18 sluspelet så blir HV71 J18 en guldaspirant.

På onsdag 19:00 har ni chansen att se ett HV71 som jobbar i 60 minuter, spelar fysiskt i 60 minuter och låter de spelare som är bäst för dagen spela mest. HV71 J20 möter då Malmö hemma i kinnarps. Det är gratis så passa på att se riktig hockey.

Ett annat HV spelade också idag och då menar jag inte hockeyskolan som spelade i pausen även om rightaren med #40 troligtvis hade petat ett par forwards idag.
Om Jesper Thörnberg hade drällt med pucken som Martin gjorde vid Saiks första mål hade han fått sitta på bänken resten av matchen.

Annars började HV riktigt bra fram till Fredriksson läxade upp Larsson efter att kvinnofridsbrottslingen hade spearat en HV spelare. Fram tills dess såg det nästan ut som en J20 match med hög fart och många tacklingar.
Marttinen fortsätter att gråta över hjärnskakningen han fick i förra årets kvartsfinal och jagar Thörnberg hela matchen.
HV spelade hyfsat till Melin utgick och Önerud petades.

Henrik Eriksson gjorde det riktigt bra i de byten han fick idag. Andra allsvenska HV spelare var i farten idag. Tedenby och Lukas Eriksson spelade fram till oskarshamns avgörande 2-1 mål när de besegrade Västerås.

Lite roligt att de gör reklam för italiensk fotboll på C+ samtidigt som de pratar om Vinnerborgs bästis, filmaren Johan Andersson. Jämtin upprör som vanligt. Synd att HV spelarna är sådana kärringar.

Inga kommentarer: