måndag 1 december 2008

Inget kontrakt för Schürch

Reto Schürch fick inget kontrakt med Växjö Lakers vilket betyder att de satsar på Christoffer Bengtsberg som 1:a målvakt. Och varför skulle de inte göra det?
Bengtsberg har 92.46 i räddnings% och släpper in minst mål/match i allsvenskan 1.90.

HV71 spelade också idag. Tredje kedjan med Melin, Falk och Tedenby räddade 3 poäng åt HV71 med 2 mål.
Första 8 minuterna är bland det bästa jag har sett HV71 göra, det borde ha stått 4-0. Andra perioden var ungefär lika dåligt.

Var är första kedjan? Något måste göras.

Andreas Andersson gjorde en riktig tavla på det andra målet men jag tycker hans ingripande på det första målet också är tveksamt. Visst är han skymd men han anstränger sig inte för att se pucken heller utan han bara står där.

Förutom Tedenby som gjorde 1 mål och 1 ass hade juniorerna en tung kväll.
Torp gjorde lika många misstag som övriga backar(utan Pasi).
Ullström saknar lite tempo efter ett par veckors skadefrånvaro men han är bra med pucken och saknar lite i defensiven.