fredag 2 januari 2009

Målvakter

Håkan Andersson har draftat många svenska stjärnor till Detroit och ledningen är nog sura över att de inte lyssnade på honom när de draftade målvakt i förra draften. Detroit hoppade över Markström och valde amerikanen McCollum istället.

McCollum har inte imponerat hittills i JVM och nu är Slovakien påväg att skrälla mot Usa i kvartsfinalen. Efter 2 perioder har McCollum räddat 70% och med 15 minuter kvar av matchen leder slovakien med 3-2.

När Sverige besegrade slovakien med 3-1 gnällde Wikegård som en big brother deltagare med PMS. Sverige kanske inte var så dåliga utan slovakien är ett bra lag. Om inte Wikegård hade gjort allt för att hamna i tidningarna den kvällen kanske han hade sett det.
___________________________

HV71 J18 besegrade Timrå med 5-1 efter en ganska trevande inledning. Imorgon 13:10 möter HV71 Leksand som inte borde bli något problem. Båda söndagens matcher mot AIK och Brynäs blir däremot tuffa.

Det kan bli lite mycket juniormatcher ibland men nu är det snart 3 veckor sedan jag såg en juniormatch live och jag saknar det otroligt mycket. 11:e januari är nästa J18 match och 17:e januari nästa J20 match som jag ska se live. jag längtar.
____________________________

JVM semifinal imorgon 21:30. Sverige mot Usa eller Slovakien. Ser ut som slovakien nu eftersom de just gjorde 4-2 med 8 minuter kvar. En otrolig skräll i så fall.

Inga kommentarer: