lördag 3 januari 2009

Sveriges sämsta publik

HV71 J18 har vunnit sina inledande matcher FM Mattson cup med 5-1 och 5-0, eftersom övriga lag har slagit varandra räcker det med 1 seger i morgondagens 2 matcher för att gå till semifinal.
2009-01-04 08:30 HV 71 - Brynäs IF
2009-01-04 15:45 HV 71 - A I K IF

Lite reflektioner från dagens elitseriematcher.
Skröder blev hjälte för Modo. Jag gillar Skröder men det han visade upp i kinnarps är anledningen till att Modo går så dåligt som de gör. Precis som Ledin tycker han det är roligt att åka skridsko i anfallszon men är inte sugen på att backchecka.

Sveriges sämsta publik har Frölunda. De skriker efter utvisning efter varenda närkamp precis som Modo publiken men i Scandinavien börjar de bua ut sina egna spelare så fort det går lite trögt.

Ibland saknar man inte Jämtin alls. Han gör en perfekt brytning med klubban och får 2 minuter för tripping bara för att frölunda spelaren trillar. Hur många gånger har vi sett det?

Joe DiPenta skulle vara en tuff defensiv back med NHL rutin. Han kunde få nobles fredspris.
Marttinen skadad. Det var väl "synd".

Lite mer gnäll på Thörnberg. Han har gjort 17 mål redan denna säsong medan han bara gjorde 20 på hela förra säsongen men det går ut över Voutilainens spel. Förra säsongen jobbade Thörnberg fram många mål som Jukka kunde stänka in men denna säsongen bågar han mest runt för att få göra mål själv. In med en grovjobbare bredvid Voutilainen så kommer nog hans målproduktion igång.

Frankfurt har värvade en ny kanadensisk back vilket borde betyda att de inte har plats för Ward. Snälla låt oss inte se Lance Ward i elitserien denna säsongen men hemskt gärna i HV71 till nästa säsong.

Inga kommentarer: