tisdag 13 januari 2009

Wikegård tjatar

Wikegård tjatar om att vi måste ha små rinkar för att få rolig hockey.
I juniorhockey är det full fart på alla typer av rinkar medan man spelar styrspel till man dör i elitserien.
Ulf Dahlen står i Canal+ och säger att Frölunda spelar bra och skapar farliga chanser när de bara har haft någon halvchans. Elitserietränarna är glada bara inte motståndarna skapar mycket målchanser. Scandinaviums publik är sämst i Sverige.
91an Carl Klingberg var enda frölunda spelare med lite fart, han har inte kommit in i styrspelet på halvfart än.

Jag bläddrar fram och tillbaka mellan elitserien och allsvenskan. Den allsvenska matcher var flera klasser mer underhållande. Högre fart och lite känslor till skillnad mot VF-Luleå.
1-1 står det och Henrik Eriksson är enda målskytt för Borås. En chans så sitter den där stenhårt. Vilken målskytt han är.
Lukas Eriksson är riktigt stark och en av de bättre spelarna i Oskarshamn. Lite snabbare så hade han spelat i elitserien.
Jimmy Andersson spelar center i 4:e kedjan idag och har också varit bra. En snabb grovjobbare som skapade ett par chanser med sin snabbhet. Han har gått samma väg som Peter Ekelund. Båda var små tekniska lirare när de var yngre men har utvecklats till grovjobbare som är bra defensivt. Jimmy har spelat i alla kedjor och på alla positioner sen han kom till Oskarhamn och Challe Franzens coachning har jag aldrig gillat ens när han var J20 tränare i HV71 och nu har Dag Larsson klivit ner i båset. Vad ska han i båset att göra? Han kan inte mycket om hockey.

Under matchen frågade de David Ullström, som är en av kommentatorns favoritspelare, om han skulle spela i HV71 resten av säsongen?
Han svarade något i stil med att HV nog letar ersättare till Hagos men nu är det upp till honom att bevisa att han platsar i elitserien.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! tack för en bra blogg.

Ang. Ullström så kvittar det hur jävla bra han spelar med tanke på Kenta i båset..

Se bara andra linan där Johan Lindström spelar. Vad fan är det?
In med tedenby där istället som är dubbelt (om inte trippelt) så bättre på skridskorna och vi ska inte tala om tekniken. Tack och hej