söndag 22 februari 2009

Helgen
Helgen har bestått av J20 hockey på förmiddagarna, 60-års fest på eftermiddagarna och skriva matchrapporter och hålla på med bilderna på kvällarns så det har blivit lite dåligt med bloggandet.


Här är lite bilder från gårdagens match och mer bilder från båda helgens matcher finns på min bildsida. Ja mamma bilderna från festerna kommer så småningom.Liv. Titta på Martin Pettersson här ovanför hur man håller upp kroppen på vinkelskott.

Idag var det alltså Södertälje som stod för motståndet. HV71 vann ganska klart tillslut efter en stabil tredje period. Torp, Önerud och Ullström spelade med J20 idag men imponerade inte speciellt mycket. Visst är de bra men de är inte vana vid J20 tempot än. "Ullström slog varvrekord idag" var en kommentar efter matchen eftersom han åkte runt i anfallszon med pucken så mycket.

2:a kedjan med Jimmy Andersson, Martin Olsson och André Petersson slarvar mycket men de producerar alltid. 4 mål idag.

3:e kedjan med Linnander, Fasth och Thörnberg fick igång laget i andra perioden när det var lite tungt. Vilken härlig fart och inställning de spelarna har.
"Findus" var felfri idag med.

Nästa helg blir det mer bloggande eftersom jag ska med på roadtripen till Gävle och Stockholm. Jag ska även försöka ta lite mer bilder utanför rinken om någon är intresserad.

Inga kommentarer: