onsdag 10 juni 2009

Typiskt

1-0 till Sverige och Zlatan uppträder som vanligt.
Istället för att gå på mål vänder han sig bort från bollen och gråter han över att han inte fick passningen. Tur att inte alla spelare BARA bryr sig om sig själva.
Hittills har Zlatan tappat bollen 3 gånger när han stillastående har försökt dra 3 motståndare. Testa att passa någon gång så blir motståndarna chockade.

6 kommentarer:

Anonym sa...

en framspelning av världsklass och ett mål.. dock mot dåligt motstånd, men för en gång skulle löpte de andra rätt!

Bama sa...

En lagkapten som skäller på Källström för att han VILL något och sedan går ut i media och pratar nedsättande om medspelare.

Hur J#¤% dum i huvet kan man vara?

Världsklass? Sådana framspelaningar ser man ju i verenda match men så fort Zlatan gör något blir alla jätteimponerade och beter sig som 10 åriga tjejer.

Crgille sa...

Detta var verkligen inte Zlatans bästa framträdande. Och visst beter han sig lite "turkigt" ibland. Men att förneka hans genialitet som fotbollsspelare är detsamma som okunskap.

Kim Källström däremot är en sniken en. Det är ett överfall på en egen spelare när han attackerar sin lagkapten med full kraft rakt in i ryggen.

Sedan försöker han slå in frisparken som var i nere vid hörnflaggan. En chans på miljonen att den går in. Annars hade vi ju några blågula spelare uppåt två meter redo i straffområdet.

I mina ögon har Kim Källström samma mentalitet som Ibrahimovic, bara det att han inte är tillräckligt bra för att komma undan med det.

Zlatan<3 sa...

Tycker synd om Zlatan som spelar i ett sånt risigt landslag!

Anonym sa...

hålelr med föregåenda skribent!

Min mamma satt och kollade på matchen inan han gjorde sin fantastiska pass, och sa :
- Jag trodde zlatan var en riktig diva, men han är ju nästan för osjälvisk. Kunde inte sagt det bättre än så.

Du tycker han står stilla så mycket, det blir ju inte så lätt för han när han bara får bollen när han står felvänd och stillastående, hans medspelare i Sverige är inte tillräckligt bra, men det blev bättre i 2:a.

Snacka om att bråket med KIM är oppförstorat! Fast han har ju faktiskt rätt.

Anonym sa...

Bama inse, sluta klaga på de som är bäst skaffa dej ett liv istället för att sitta här o klaga på varenda jävel