lördag 6 juni 2009

Zlatan

Det skulle vara intressant att se Zlatan spela i ett land där man inte kan gå och göra mål.

Gång på gång visar han att han inte duger i internationell fotboll varken landslaget eller champions league. Jag bläddrade förbi matchen ett par gånger och så fort Zlatan fick bollen drog han ner tempot och försökte gå igenom det Danska försvaret.

I premier league skulle Zlatan floppa stort. Är det 3 mål på 30 landskamper eller något sådant för en av europas bästa målskyttar?

På onsdag kanske Sverige har chansen att ta en seger mot Malta. Ja om vi slipper Zlatan då.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan verkligen ingenting

Bama sa...

Ja jag vet att ni är många som är imponerade av Zlatans klackar som inte leder till något eller hans stillatående dragningar på mittplan medan övriga laget får stanna upp.

Vad har egentligen målskytten Zlatan producerat utanför Italien?

Anonym sa...

ja men Bama vad har du tillfört överhuvudtaget för sverige?

Bama sa...

Mina skattepengar är betydligt mer värt än det lilla Zlatan någonsin kommer tillföra Sverige i någon form.

Jag hade nog bidragit med lika mycket i landslaget också. Ja kanske inte. Zlatan gjorde ju det där målet mot Ungern borta men det är också det enda han har bidragit med annars har han bara kostat Sverige pengar.

Anonym sa...

nu är det så att ZLatan får extra stor bevakningen på sig under en match med landslaget, så om Sverige hade haft några bättre medspelare så hade dem kanske kunnat uttnyjttat det, du får jutänka lite längre, inte bara på hans pretsationer hela tiden

Bama sa...

Varför ska han då ta emot bollen, stå still, försöka dra minst 2 man och dra ner tempot till 0 varenda gång?

Om han hade varit en spelare som brydde sig om hur det gick för Sverige och inte bara om sig själv hade han slått en snabb passning.

Anonym sa...

För att han är den enda i svenska landslaget som kan göra ngt med bollen! det finns tillfällen då han drar på sig uppmärksamhet men hans lagkamrater inte är tillräckligt skickliga och uttnyttjar det! därför känner han att han måste göra ngt på egen hand

Bama sa...

Ja det var väl 2004 han visade att han kunde göra något på egen hand i internationell fotboll.

Jag har verkligen njutit av dessa 5 åren av tappade bollar och missade chanser!

Anonym sa...

Att folk aldrig kan nuta av andras framgång! Du är förmodligen en av dem som alltid vart emot zlatan... Jag håller inte med dig om att han inte visat ngt på internationell mark, han har gjort flera kanon insatser i CL. HAn hade ju en måltorka ddär men den gick ju över. OM man vinner skytteligan i Italien då k0ommer man klara sig bra i spaninen och alla andra länder. För Italien är världens tredje bästa liga.

Jag undrar lite över hur tänker angående att han står still så mycket. Eftersom Lagerbäcks spel verkligen inte passar Zlaten det minsta, så får han den alltid när han står bakåtvänd. Det är verkligen svårt att finta förbi en spelare baklänges. Sen är han ju inte precis van med att spela tillsamans med allsesnka spelare.

Nä du, håll dig till junior hockeyn. Det är bara då du skriver vettiga inlägg