söndag 16 augusti 2009

HelgenI intersport cup besegrade Malmö AIK i en fantastisk match. Efter 2 perioder var det 8-39 i skottstatistik till AIK men bara 0-1.

I tredje började Malmö anfalla och vann matchen med3-2.

Överlägset bäst var Sivnert i Malmö målet som räddade laget i de första perioderna.

I lördagens andra match vann Frölunda över Södertälje med 4-1. VF var det klart bästa laget men när de fick 2-0 slutade de spela fysiskt och de små tekniska SSK spelarna fick utrymme.Idag var det J18 match mellan HV71 och Frölunda i kinnarps. En jämn första period slutade 1-1. I andra perioden var VF det bättre laget och tog också ledningen med 1-2. I tredje perioden vände matchen och HV71 både kvitterade och tog ledningen med 3-2. Tyvärr vände matchen igen och Frölunda kunde vinna med 3-4.
Även om J18 laget är väldigt ungt tycker jag det ser bättre ut nu än vid samma tid förra säsongen.
Det var kanske ingen spelare som stack ut sådär jättemycket men många lovande spelare fanns det men jag har svårt att se någon kliva upp i J2o nu när de saknar spelare.

Troligtvis saknar J2o 3 forwards och 2 backar i nästa helgs Nordic Trophy pga skador och a-laget.Några spelare som jag gillade.
Backen Filip Blomqvist är ingen tekniker men fysisk och stark.
Bland forwards såg Oskar Back, Filip Bergqvist och Philip Åman intressanta ut utan att någan stack ut sådär jättemycket.
Lite bilder på ombyggnaderna i Kinnarps.

Nya Bortastå och hemmastå.2 kommentarer:

Danne sa...

Vet du hur många Kinnarps kommer att svälja till hösten?

Bama sa...

Det blir 143 sittplatser till men jag är inte säker på om det förvinner någon ståplats.