lördag 6 december 2008

Nostalgi

"– Vi är ruskigt missnöjda med honom. Han gör sitt bästa, men tyvärr tycker inte vi att det räcker."
Johan Davidsson är världens mest diplomatiska person så detta är den värsta kritik en domare någonsin har fått.
"-Världens sämsta domare." sjöng publiken och för en gångs skull har de rätt.

Kommer ni ihåg 90-talet när man kunde spela ryggsäckshockey i 60 minuter och ändå få poäng. I andra perioden hängde brynäs spelarna på HV spelarnas ryggar konstant i 15 minuter sen kom en kontring och Petrasek åkte ut för en osynlig hakning.

HV71 gör annars en riktigt bra match i ca 50 minuter men tappar spelet när vi tog ledningen.
Melin och Jonas Johansson utgick och då petades givetvis Simon Önerud vars 4:e kedja skapade flera chanser och aldrig var i egen zon. Men Simon du måste sätta chanserna när du får dem.
__________________________

Västerås chockade HV71 J20 med att göra mål efter 10 sekunder men HV kunde vända och vinna med 5-3. Riktigt starkt gjort.

Jimmy Andersson var hemma från Oskarshamn för en match och det syns att självförtroendet är tillbaka.

Fredrik Lövdahl har flyttats upp från J18 och han är en väldigt smart spelare. Han är betydligt bättre när han spelar i J20 än i J18.

I morgon är Jimmy Andersson tillbaka i oskarshamn men då får vi se Jonathan Tholander igen som gjorde mål i sin J20 debut i lördags.

Jag trodde inte Ludvig Claesson skulle få spela speciellt mycket i HV71 J20 i år men han har överraskat positivt i år. Alltid i rätt position och jobbar hårt.

Fredrik Cedergren är en av mina favoritspelare (jag har många). Åker alltid mycket skridsko och missar aldrig en chans till tackling.

Jesper Williamsson utgick efter 1:a perioden idag men vilken värvning det är. Född 90 och ganska okänd i Nässjös div2 lag förra säsongen men Björn Gutavsson rekommederade honom till Anders Olsson som plockade in honom till HV. Jag har inte skrivit speciellt mycket om honom men han är en allround back som är bra i varje match och gör väldigt få misstag.

Påtal om Björn Gustavsson ska det finnas ett youtube klipp där han gör straffmål i norge men jag har inte hittat det. Någon som har sett det?